duminică, 29 iulie 2012

Cușcuș cu sos de rosii




   Acesta este un preparat foarte simplu, poate chiar prea simplu, dar totuși gustos!
        Ingrediente:
               - 250 gr de cus-cus
               - ulei de masline (sau de floarea soarelui)
               - două-trei linguri de pasta de rosii
               - apă
               - sare și piper (după gust)
               - busuioc
    Mod de preparare:
         Mai întai se fierbe cușcușul. Între timp se pune la foc o oală mică cu un pic de ulei de masline (cât sa acopere fundul vasului), după care se adaugă pasta de roșii aproape imediat dupa ce ați pus uleiul de masline.
Subțiati apoi sosul cu apă dupa cum doriți sa fie de lichid sosul. Adăugați sare, piper și un pic de busuioc.
         Atenție la busuioc! Prea puțin nu se simte și prea mult devine amar.
         După ce sosul este gata si cușcușul a fiert, puneți cușcușul în farfurie și așezați sosul peste el.
Astfel, ați terminat o mâncare rapidă și simplă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa discutam despre ceva sau sa va exprimati opiniile...sunteti liberi sa o faceti!