duminică, 29 iulie 2012

Ravioli cu smantana



 

            Această reţetă de ravioli cu brânză este foarte simplă şi la îndemână. Cea mai mare parte din timpul preparării este alocată fierberii acestor paste. Aceste ravioli sunt cu brânză în interior şi le puteţi găsi în formă uscată în majoritatea supermarketurilor (le puteţi face şi singuri dar e mai dificil).

        Ingrediente:
                        - ravioli
                        - smântână de gătit/grasă
                        - caşcaval
                        - sare
                        - piper


    Mod de preparare:

    Fierbeţi pastele ravioli în concordanță cu instrucțiunile de pe pachet. Scoateţi pastele din oala și le stoarceți însă fără să le clătiţi cu apă ca să nu spălăm amidonul cu ajutorul căruia sosul se va îngroașa.
     Într-o tigaie se pune smântâna (după cum am spus, grasă, ca să nu se taie), se adaugă sare, piper și se amestecă continuu. După ce sosul începe să se îngroașe se adaugă pastele și se amestecă totul aprox. încă un minut.
     La sfârşit răzuiţi nişte caşcaval peste ravioli...iar dacă doriţi puteţi să le puneţi la microunde 20-30 de secunde să se topească mai bine caşcavalul.
Şi gata! Simplu şi de efect...şi mai ales gustos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa discutam despre ceva sau sa va exprimati opiniile...sunteti liberi sa o faceti!