luni, 28 ianuarie 2013

Gordon Ramsay

sursa pozei(source): http://www.flickr.com/photos/54397539@N06/5034956030/  
   
          Gordon Ramsay este unul din bucatarii mei favoriti, deoarece este foarte carismatic! Ramsay este un bucatar britanic,detinator a peste 15 restaurante, atat in Anglia cat si internationale si este si un om de televiziune. De-a lungul timpului i-au fost acordate
15 stele Michelin, iar acum detine 14. Este considerat unul dintre cei mai buni bucatari din lume. Gateste in mare parte mancare britanica, frantuzeasca si italiana.
           A facut parte din diferite emisiuni celebre cum ar fi "The F word", "Ramsay's best restaurant" si "Masterchef" din S.U.A, pe care le-am urmarit, le urmaresc, si le apreciez foarte mult.
           Ramsay vroia initial sa fie fotbalist, dar un accident l-a facut sa fie nevoit sa isi schimbe directia catre altceva. Astfel el ajunge la varsta de 19 ani sa mearga la un colegiu tehnic pentru a studia management pentru hoteluri. Ramsay spune ca acest lucru a fost un accident, un complet accident, insa acest accident a facut din el o mare personalitate in lumea gastranomica. Isi incepe cariera pe la inceputul anilor 80', cand incepe sa lucreze in domeniul culinar ca un fel de ucenic.
           M-am gandit ca...poate si mie mi se va intampla o astfel de rasturnare de situatie si sa ajung si eu bucatar. Cine stie?
           Dar un lucru ramane sigur! Acela ca Gordon Ramsay este si va fi pentru o lunga perioada de vreme un mare bucatar.
         
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa discutam despre ceva sau sa va exprimati opiniile...sunteti liberi sa o faceti!