sâmbătă, 2 februarie 2013

Cartofi wedges


         Cartofii acestia se pregatesc repede si usor. Pregatirea sosului este si mai usoara! In cel mult o jumatate de ora totul este gata. O mancare gustoasa si foarte la indemana. O sa aveti nevoie de:

                               - cartofi
                               - iaurt
                               - castraveti murati
          Se procedeaza in felul urmator: Se unge o tigaie cu ulei. Foarte putin ulei mai ales daca folositi (si va recomand sa folositi) o tigaie antiaderenta.
Se spala cartofii si se taie in sferturi. Se pun in tigaia semi-incinsa si se pune focul pe mediu dupa care se acopera tigaia cu un capac. Pe sfertul de cartof sunt 3 parti: partea cu coaja, si cele 2 parti albe. Cartofii se intorc pe alta parte atunci cand partea actuala capata o culoare frumoasa. Timpul in care cartoful se coloreaza pe toate partile, este timpul perfect pentru cartof sa se coaca.
           Pentru sos aveti nevoie de niste iaurt in care veti adauga castraveti murati taiati in cubulete mici (sau cum doriti dumneavoastra) si se toarna un pic din otetul din borcan in iaurt. Dupa gust se adauga si sare.
            Si gata! Mai simplu nici ca se poate. Un preparat care sunt sigur ca va va placea!

Un comentariu:

Daca doriti sa discutam despre ceva sau sa va exprimati opiniile...sunteti liberi sa o faceti!